Afbeeldingen

Krek Zo Mot Ut Radio!

Afbeelding Geplaatst op Geupdate op

Schakel in op 30 januari om 17:00 uur, op http://www.satelliet101.nl, voor de eerste uitzending van Krek Zo Mot Ut Radio! Vanaf 20:00 uur wordt de uitzending in zijn geheel herhaald, zodat niemand iets hoeft te missen. De interactie met de luisteraar staat voor ons bovenaan. Dus, stuur je verzoekjes tijdens de uitzending via Whatsapp naar 06-38154117 of bel live naar de studio via 024-2069418.

LET OP: De website www.satelliet101.nl, waar we KZMU Radio op uitzenden, werkt niet goed op iPhone en iPad. De site wordt als niet veilig beoordeeld. Door deze site via je instellingen als ‘veilig’ te bestempelen, werkt het wel. Op je iMac werkt de site alleen via Google Chrome, niet via Safari. Android en Windows gestuurde apparaten ondervinden geen problemen. Test je apparaat ruim van tevoren als je niks wilt missen! Mail naar alaafkzmu@gmail.com (en vermeld je telefoonnummer!) als je problemen ervaart en ze niet kunt oplossen.

KZMU dropping 10 oktober 2020

Afbeelding Geplaatst op Geupdate op

Update: 

Krekkers en krekkerinnen,

Door de aangescherpte corona maatregelen in onze regio zijn we genoodzaakt de seizoensopening, gepland op 10 oktober, af te blazen. Wij hebben ons best gedaan om ondanks de corona perikelen, een dropping te organiseren binnen de richtlijnen van het RIVM.

Op het moment dat de maatregelen het toelaten, gaan we kijken of we een alternatief kunnen organiseren.

Bestuur en RvE Krek Zo Mot Ut

Op zaterdag 10 oktober organiseert Krek Zo Mot Ut weer een dropping als seizoensopening 20/21. I.v.m. de RIVM Corona richtlijnen, kan er een maximaal aantal personen deelnemen aan de dropping.

Een groep bestaat uit maximaal 10 personen. Wil je met een kleinere groep deelnemen, is dat ook mogelijk. Vul dan alleen de namen in van je groepsleden. Let op, het is mogelijk dat meerdere kleine groepen samengevoegd worden tot 1 groep.