Presentatie Krekboek

Geplaatst op

OVERASSELT De roemruchte historie van onze carnavalsvereniging wordt op zondag 29 oktober in boekvorm gepresenteerd in het Verenigingsgebouw in Overasselt.

55+3 jaar KZMU

Zo’n 3 jaar geleden begonnen Cobie Gerritsen-Stoots en Stefan Theunissen met het opschrijven van meer dan 55 jaar wel en wee van carnavalsvereniging Krek Zo Mot Ut. Na talloze interviews, raadpleging van de archieven en diep graven in het collectieve geheugen is het resultaat – een mooi, leesbaar boek – nu klaar. Vanaf 16:00 uur wordt het meesterwerk ten overstaande van de Overasseltse gemeenschap onthuld. De dag wordt carnavalesk omlijst met een woordje, een liedje, een drankje en een hapje.

Entree is gratis en voor iedereen toegankelijk. De deuren van het Verenigingsgebouw gaan open om 16:00 uur. Het boek is vanaf 18:00 uur te koop onder het genot van een ouwerwets hapje eten. Daarna drinken we een biertje of twee om nog lang na te kunnen praten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s