Carnavalsseizoen 2017/2018

Geplaatst op

We gaan weer van start, dames en heren! Met gruwelijk veel zin trappen we het nieuwe seizoen af.

We beginnen voor de verandering maar eens met een AB vergadering op 26 september om 20:30 uur in het Verenigingsgebouw. Ben je al vaker geweest? Dan moet je komen, je weet hoe belangrijk en gezellig het is. Nog nooit geweest? Mooie tijd voor een eerste keer! Alle leden van KZMU zijn meer dan welkom. 
20992923_1403176083052845_8404091872040143176_n

Kort erna op 7 oktober pakken we door met De Dropping. Er gaat al een mysterieus en weinig onthullend foldertje rond op het wereld wijde web.

Vanaf 18:45 uur kun je je inschrijven met je groep in Het Verenigingsgebouw. Maximaal 10 personen per groep, onder de 16 jaar dien je met volwassenen te lopen!

Normaalgesproken volgt op de Dropping de Prinslancering. Dit jaar plakken we daar nog een evenementje tussen. En echt niet zomaar eentje! Stefan Theunissen en Coby Gerritsen werken zich al zeker een jaar uit de naad om een boek te schrijven over de 55 jaar Krek-historisch. Verhalen van het eerste tot het hedendaagse uur zijn erin beschreven en geïllustreerd. Het eindresultaat kan niet anders dan heel bijzonder worden. Op zondag 29 oktober vindt de presentatie van het boek plaats in de grote zaal van het Verenigingsgebouw. Lid of niet-lid, je bent welkom vanaf 16:00 uur met aansluitend een hap en een borrel.

Op 18 november volgt de prinslancering. Deze behoeft weinig tot geen introductie. Kom, zie, luister en geniet van een mooie avond met Kreks Raad in de hoofdrol en een Nije tot besluit…

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s