Prinslancering 2016

Geplaatst op

Het seizoen is weer op gang! Na een succesvolle, gezellige dropping kijken we vooruit naar de Prinslancering. Op zaterdag 12 november weten we er de komende 12 maanden heerst over Krekzomotterloo. De Raad werkt zich uit de naad om ‘De Nije’ zo statig, zo hilarisch en zo precies om 11 over 11 mogelijk op het podium van Het Verenigingsgebouw te lanceren. Ondertussen buigt Prins Fons d’n Twèdde zich al over een waardige afgang. Zorg dat je er bij bent!

Vanaf 19:30 uur ben je welkom in De Ontmoeting, om 20:00 uur gaan de zaaldeuren open en de Raad van Elf gaat om 20:30 uur van start. Heeft u vrienden/familie die nog niet lid zijn van KZMU maar graag willen komen? Vraag Romy Lieffering naar een introducée kaart (€10,-) : 06-39476070. Deze worden in beperkte hoeveelheid verstrekt.

poster-lancering-2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s