Carnaval 2016

Geplaatst op

Alweer een ruime week geleden hebben we mogen genieten van een ongekend pronkzitting weekend. Vrienden, familie, de buurt, de biljarters, de fietsers en de crossers hebben samen met de bekende groepen gezorgd voor een fantastisch niveau. En een stralende Prins Fons d’n Twèdde. De hele avond. En breedlachend, van oor tot oor. Foto’s volgen!

Carnaval komt eraan! Zie hieronder het programma dat op zaterdagmiddag begint met het 10-jarig jubileum van ‘Krek’s speciale middag’. Daarnaast speciale aandacht voor de maandagavond. Trio Dakkeraf zal flink aan de bak moeten om het feest op de All-Inclusive avond van vorig jaar te overtreffen, maar ze zullen er alles aan doen! Maar kom gerust elke avond hoor. Jong of oud, links of rechts, nuchter of dronken, de deur van ‘Ons Thuus’ staat wagenwijd voor u open!

Programma 2016 Poster maandagavond 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s