Oranje meets Krek Zo Mud Ut

Geplaatst op Geupdate op

Obstacle WalkSVO1

Hallo deelnemers van de Krek Zo Mud Ut Obstacle Walk,

Aanstaande zaterdag 10 oktober is het zo ver; de altijd spannende, enerverende tocht der tochten in het donker. Dit keer nog leuker, modderiger en obstakeliger dan ooit. Een must voor de echte liefhebber. Deze dropping moet je echt gelopen hebben!

Tussen 18:45 uur en 19:30 uur kun je je inschrijven. De organisatie streeft er naar om alle groepen op tijd te laten starten en dus ook op tijd weer te laten arriveren in het Verenigingsgebouw voor de gezellige Afterparty.

Op deze avond voetbalt ook het Nederlands Elftal, om 18:00 uur. Wij nodigen jullie uit om met z’n allen in de Ontmoeting te komen kijken en Oranje naar de broodnodige winst te juichen! Het Verenigingsgebouw zorgt voor het beeld en geluid en bij ieder doelpunt van Oranje volgt een lekkere traktatie.

En tussen 17:45 uur en 18:15 uur is koffie en thee GRATIS!!!
Een mooie opwarmer voor een mooie tocht.

Dus trek allemaal je Oranje loopschoenen aan (die vies mogen worden) en kom aanmoedigen! Dan slaan we drie vliegen in één klap; je brengt meteen sfeer en gezelligheid, je mist niets van de belangrijke wedstrijd en je bent mooi op tijd om je tijdens de rust in te schrijven voor The Obstacle Walk.

Het Verenigingsgebouw opent speciaal hiervoor haar deuren al vanaf 17:45 uur!

Tot zaterdag!

Organisatie Krek Zo Mud Ut Obstacle Walk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s